zaterdag 29 juni 2013

Miss Sporty <'33


Hooi allemaal, 
Als jullie mijn vorige bericht hebben gelezen hebben jullie gezien dat ik de trends van deze zomer zo'n beetje op een rijtje heb gezet. Nou heb ik besloten aan het begin van 2013 dat ik wat sportiever wou worden. Ik zat eerst op paardrijden & Hiphop en ik had mijn eigen paard. Ik had het dus druk genoeg. Maar mijn paard werd ziek, moest naar de kliniek en is daar uiteindelijk gebleven omdat het met hem nooit meer goed zou komen. Daar was ik natuurlijk heel erg verdrietig om. Hiphop vond ik steeds saaier, er zaten totaal geen leuke meisjes in mijn groep, en ik geloof dat dansen niet echt iets voor mij is. Dus ik ben met hiphop gestopt. Toen had ik natuurlijk heel veel tijd over en ik besloot om op voetbal te gaan bij mijn beste vriendin. Dat gaat nu heel erg goed, ik ben zelfs gescout voor de Drachtserboys ! Het leek mij leuk om ook een artikel te schrijven  
over de trends in de sport. Waarschijnlijk kan het de jongens niet zo veel schelen hoe ze er uit zien tijdens het sporten, maar er lopen een flink wat leuke jongens rond op het voetbalveld hier......
Daarom leek het mij wel handig om de leuke kleren wat sport betreft hier eventjes op een rijtje te zetten !


Wat ik echt vreselijk vind met sporten zijn die strakke elastieken broekjes, die helemaal om je kont zijn gevormd. 


Wat dit betreft ben ik echt net een jongen, kleren waar in ik sport moet lekker losjes zitten. Als ik moet trainen met slecht weer heb ik een losjes zittende trainingsbroek van Nike aan met een lekker warme trui in een fel kleurtje (ik blijf altijd een meisje :D )
Als het lekker weer is mijn korte voetbalbroekje van Adidas met een leuk hemdje. Mijn blauwe voetbalsokken ( hoort bij de club ) en mijn zwarte voetbalschoenen. 



Verder ben ik niet zo weg van de adidas vesten. Ik weet het niet, sommige mensen staan ze heel mooi, maar ik zou ze zelf nooit aan doen. Het spijt me. 

Het mooist is om je sport look een beetje basic te houden. Ga niet met allemaal felle printje over het sportveld lopen, het is sporten en geen modeshow. 


Nu nog de leuke schoenen, als eerste de voetbalschoenen.


Vooral die eerste vind ik echt superleuk. Wie zegt dat meisjes niet kunnen voetballen. Sla terug met deze roze voetbalschoen haha ! 
Als tweede gewoon normale Adidas sportschoen. 
Vooral leuk met die kleurtjes, maakt je basic sportlook helemaal af!

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik ga me zo ook omkleden want ik heb vanmiddag een tennis toernooi !! Ik hoop dat jullie hier een paar leuke trends & combinaties uit kunne halen, maar vergeet niet : Always Be Yourself  !

Ik zie jullie snel weer ! 

XOXO  Emma <'33



vrijdag 28 juni 2013

Deze zomer.....

Deze zomer kan eigenlijk heel veel als het om mode gaat. De trends die ik vooral zie, en die ik mooi vind ga ik hier even op een rijtje zetten. Dit is absoluut niet DE trend van heel Nederland en omstreken. Het is vooral heel veel wat ik mooi vind, en ook veel uit mijn stijl. Laat ik maar snel beginnen. 

Het allereerste ding waar ik echt helemaal gek op ben zijn shorts. Zodra het kan heb ik er één aan,    
ik draag serieus niks lievers!  Vooral de shorts met prints zijn bij mij zeer geliefd. 





Dit zijn de leuke shorts die ik op Google heb gevonden. Dat eerste Amerikaanse short is van mij :)(:
Waar ik ook erg van hou is het High Waisted Short.
Ik heb zelf daar 1 van, een hele normale van gewoon spijkerstof, dus ik moet natuurlijk nog even op jacht naar shorts. En dan komt er natuurlijk een shoplog van ! Bij de shorts met print zoals bloemen en felle kleuren kun je beter een effen shirt/hemdje te dragen. Bij effen shorts draag je juist een shirt/hemd met een felle print. Er is sowieso 1 ding waar je niet omheen kan: FELLE PRINTS. En ik moet zeggen, ik ben superblij met deze trend. Vaak durfde ik niet snel felle en opvallende kleding te dragen, maar nu doet iedereen het :)

Wat ik ook helemaal leuk vind zijn de jurkjes. Natuurlijk ook weer met print. Vooral de bloemenprint vind ik leuk! 

Deze vind ik persoonlijk wel heel donker met dat zwart. ik zou eerder voor roze, geel of blauw gaan. 

Wat ik ook heel mooi vind tegenwoordig zijn jumpsuits. Eerst vond ik ze nooit mooi omdat ik ze op zo'n zakelijk broekpak vond lijken. Maar ik ben er steeds meer aan gaan wennen, en nu ze er met prints zijn vind ik ze steeds mooier ! Zoals deze :


Vooral deze 2 vind ik echt supercute. Had ik die maar....

Wat deze zomer ook echt niet in mijn garderobe gaat ontbreken zijn deze schattige sandaaltjes ! Ik ben nooit echt van de slippers geweest, ik vind ze zo lomp. Maar nu ben ik tot de oplossing gekomen !
Ik vind ze echt super schattig, mooi koraal roze/rood met leuke panterprint vlekjes! Dat zijn echt mijn droomschoen. Die ga ik sowieso nog kopen. 

Wat ook heel stoer is deze zomer zijn gympen zoals Vans onder een short. Alleen krijg je er wel hete voeten van...



Verder met de make-up...
Deze zomer moet het vooral niet te opvallend zijn. Door alle felle prints en kleurtjes is het slim om je make-up basic te houden. In bruine/roze tinten blijft het heel mooi natuurlijk ! zoals dit oogschaduw palet van Miss Sporty, en deze roze lipstick.


Als het om nagellak gaat kun je de pastel kleuren echt niet missen. Deze van de Hema zijn heel mooi en dekken goed. 

Wat ik ook heel erg mooi vind zijn deze oorbellen. De trend is natuurlijk de christelijke kruisjes, die je vast overal ook al hebt gezien.

Dan als laatste de trends voor het haar. 1 van mijn favorieten is de messy paardenstaart. 
\

En wat ook heel mooi en klassiek blijft is de rommelige haardonut.


Nou, dat was het ! ik hoop dat jullie het leuk vonden, er goede tips en combinaties uit kunnen halen. Wat is jou favoriet deze zomer ? en wat ga jij sowieso nog shoppen ? Zet het hier beneden even in de comments !

XOXO Emma <'33



Welkom op mijn blog !

Hooi allemaal,

Ik ben Emma-Sophie Hoekstra. Maar noem me maar gewoon Emma :D
Meer over mij vind je op de pagina about me 
Ik ga schrijven over Beauty, Lifestyle & fashion. Ik heb er zelf echt super veel zin in en kan niet wachten om te beginnen. Ik ben begonnen met bloggen door de blog van Lenette12345 en de blog van D-is-for-dazzle.
Ik vind dat die superleuke filmpjes hebben en hele leuke berichten op hun blog waar ik heel veel van leer. Ik ga een beetje dezelfde dingen als hun doen, maar dan wel met mijn eigen stijl natuurlijk. Nou ik ga aan de slag met mijn blog. Een kort berichtje als kennismaking, maar ik spreek jullie snel weer !
Bedankt voor het lezen !

XOXO   Emma <'33